Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve OKX’de Listeli Altcoin’e Balina İlgisi Büyük: Yükseliş Beklentisi Mi?

Kripto para balinası, son haftalarda çok değer kaybeden altcoin özelinde milyonlarca dolarlık alım gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası 31 Temmuz günü yaptığı Curve (CRV) alımıyla dikkat çekti.

Veriler söz konusu balinanın kripto para borsaları Binance ve OKX aracılığıyla 3,17 milyon dolar değerinde 12,5 milyon CRV alımı yaptığını ortaya koydu.

DeBank verisine göre aynı balinanın elinde toplamda 4,5 milyon dolarlık altcoin bulunuyor. Kısa süre önce satın aldığı CRV varlıklarının dışında, 1 milyon dolar değerinde LooksRare (LOOKS) varlığı en çok dikkat çeken oldu.

Curve, CEO’nun hatalarıyla boğuluyor

Curve’nin kurucusu ve CEO’su Michael Egorov, yaklaşık 1,5 yıldır devasa bir CRV pozisyonu taşıyordu. Bu pozisyon yaşanan her düşüşle birlikte ciddi risk altına girdi ve son 2 seferde Egorov’un milyonlarca dolar kaybetmesine yol açtı. Bu tasfiye beklentisi, CRV fiyatının diğer altcoinlere kıyasla daha fazla düşmesine yol açmıştı.

Yaşanan derin düşüşlerin Egorov’un hatasından kaynaklandığını gören bazı balinalar, bu fiyatları alım fırsatı olarak görürken habere konu olan gibi yüklü yatırımlar dikkatlerden kaçmadı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 değer kaybeden CRV, yazım esnasında 0,253 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!