Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Kırılım Sinyali: Borsa Çıkışları Arttı, Analist Patlama Zamanı Dedi

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti, Bitcoin (BTC) için yükseliş ve kırılma anlamına gelen bir veriye ışık tuttu.

CryptoQuant analisti 30 Temmuz tarihli paylaşımında, borsalarda yaşanan Bitcoin çıkışlarına odaklandı. Son günlerde borsalardan yapılan Bitcoin çekme işlemlerinin artış gösterdiğini belirten analist, bunun bir yükseliş habercisi olabileceğini söyledi.

Bitcoin’in aylardır 60 bin ile 70 bin dolar arasında sıkışıp kaldığını fakat borsalardaki Bitcoin arzının azalmaya devam etmesi durumunda bu araftan yukarı yönlü bir kaçış yaşanabileceğini dile getirdi:

Son günlerde borsalardan yapılan Bitcoin çekme işlemlerinde artış görüldü. Şubat ayından bu yana Bitcoin’in dalgalanma alanına girdiği bir dönemde olmamıza rağmen, Bitcoin çekme işlemlerinde artış yaşandı. Bitcoin çıkışındaki artış, gelecekte fiyat artışı olasılığı ve dalgalanma alanının kırılması konusunda olumlu bir işaret olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.200 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!