Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Projesi 70 Bin Kullanıcısı İçin Milyonlarca Dolarlık Airdrop Duyurdu!

DeFi tabanlı Lava Network, kullanıcılarına milyonlarca dolar değerinde airdrop yapacağını duyurdu.

Lava Network, halka açık ana ağının kademeli olarak hayata geçirilmesiyle birlikte 55 milyon LAVA token’ını airdrop yoluyla dağıtmaya başladı. Ekip, 2 milyon dolarlık teşvikle birlikte toplamda 55 milyon LAVA dağıtımının başladığına dair gelen açıklama topluluğu heyecanlandırdı.

Lava Network’ün ana ağının kademeli olarak başlatılması ve 55 milyon LAVA token’ın airdrop ile dağıtılması, Filecoin Network, Starknet Foundation ve Cosmos Hub gibi büyük projelerin desteği sayesinde mümkün oldu.

Yaklaşık 70 bin kullanıcının bu airdroptan faydalanabileceği kaydedildi.

Filecoin Network, Starknet Foundation ve Cosmos Hub gibi büyük destekçiler, bu modüler blockchain girişimine maddi ve teknik yardım yaptığını açıklamıştı.

2022 yılında kurulan Lava, diğer projelere uzaktan prosedür çağrıları (RPC’ler) aracılığıyla blockchain verisi erişimi sağlayan modüler bir blockchain’dir. Celestia ağı gibi, daha çok “veri erişilebilirliği” üzerine odaklanmaktadır.

LAVA 30 Temmuz günü piyasaya sürüldü ve şimdilik sadece Uniswap üzerinde işlem görüyor. CoinGecko verilerine göre LAVA yazım esnasında 0,0889 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!