Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes’den Altcoin Sezonu Formülü: BTC, ETH ve SOL Bu Dirençleri Kırmalı!

Kripto dünyasının tecrübeli ismi Arthur Hayes, altcoin sezonu için aşılması gereken seviyeleri paylaştı.

Hayes yeni bir makalesinde Bitcoin ve Ethereum’un, ABD’deki borsa yatırım fonları (ETF) aracılığıyla gelen güçlü talepler sayesinde shitcoin piyasalarındaki düşüşlerden korunduğunu söyledi.

Hayes, altcoin sezonunun geri dönmesi için Bitcoin’in 70.000 dolar, Ethereum’un ise 4.000 dolar seviyelerini aşması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Solana’nın 250 doları geçebileceğini ancak bunun piyasa üzerindeki etkisinin Bitcoin ve Ethereum kadar güçlü olmayacağını vurguladı.

Hayes, yıl sonuna kadar bir Bitcoin ve Ethereum rallisinin shitcoin piyasasında yeni bir canlanma için zemin hazırlayabileceğini öne sürdü:

Altcoin sezonu ancak Bitcoin ve Ether’in sırasıyla 70.000 dolar ve 4.000 doları kesin olarak aşmasının ardından geri dönecek. Solana da 250 doların üzerine çıkacak, ancak Solana pompasının kripto piyasası genelindeki zenginlik etkisi, göreceli piyasa değerleri göz önüne alındığında, Bitcoin ve Ether kadar güçlü değil. Dolar likiditesinden ilham alan Bitcoin ve Ether rallisinin yıl sonuna doğru birleşimi, seksi bir Shitcoin partisinin geri dönüşü için güçlü bir temel oluşturacak.

Hayes kısa süre önce paylaştığı başa bir gönderide, ABD’nin seçimlerden önce gizlice dolar basmaya başlayabileceğini ve bu durumun altcoin boğasını tetikleyeceğini yazmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!