Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Ekibi Yeni Planını Duyurdu: Bu Alanda “Kilit” Rol Oynamak İstiyor

En büyük memecoinlerden Shiba Inu (SHIB), merkeziyetsiz bir otonom organizasyon (DAO) kurmaya hazırlanıyor.

Shiba Inu’nun Lucie adıyla tanınan pazarlama müdürü, ekip olarak bir DAO kuracaklarını ve SHIB sahiplerinin projenin gidişatı hakkında söz sahibi olacağını açıkladı.

Lucie, “Shib, yaklaşmakta olan DAO lansmanıyla merkeziyetsiz yönetişim alanında önemli bir aktör olmaya hazırlanıyor. Bu geçiş, stake miktarına bakmaksızın her bir (SHIB) sahibine topluluğun geleceği hakkında söz hakkı tanıyacak” dedi.

SHIB kültürünü korumak için çalışacak

Shiba Inu DAO’sunun yönetişim süreçleri, “Hayırseverlik Konseyi” ve “Kültür & Miras Konseyi” olmak üzere iki ana konseyce yürütülecek.

Bu konseyler, hayır işlerinden Shiba Inu topluluğunun “eşsiz kültürünü korumaya” kadar çeşitli girişimlere öncülük edecek.

DAO’nun yönetişiminde SHIB ekosistemindeki Bone ShibaSwap (BONE), Doge Killer (LEASH) gibi tokenlar da kullanılabilecek. BONE sahiplerine eğitim alanında; LEASH sahiplerine ise şeffaflık alanında öncelik tanınacak.

Bu gelişmeler SHIB fiyatında büyük bir hareketliliğe yol açmadı. CoinGecko’ya göre 8,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 16. kripto para olan SHIB, hafta genelinde yüzde 11,4 yükselmişse de günlük bazda yüzde 3 değer kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!