Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinası Zamanlamayı Tutturamadı, 3,54 Milyon Dolar Kaybetti

Bir altcoin yatırımcısı, piyasanın yeniden yükselişe geçmesini beklemeden satış yaptı. Bu yüzden milyonlarca dolar kaybetti.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre bir balina, Binance borsasına yüklü miktarda BLUR yatırdı.

Zararına altcoin sattı

Spot On Chain verilerine göre altcoin balinası, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ye 14,95 milyon BLUR (2,18 milyon dolar) gönderdi.

Geçmiş işlem kayıtlarına göre balina, bu BLUR’lerin çoğunu Kasım ayında OKX’ten tanesi 0,383 dolardan almıştı. Bunun için yaklaşık 5,72 milyon dolar ödedi.

BLUR fiyatı, aradan geçen zamanda 0,148 dolara kadar geriledi. Spot On Chain’e göre balina, şu anda satış yapması halinde yaklaşık 3,54 milyon dolar kaybedecek.

İşin daha kötüsü, bu balina bu kadar fazla zarar yaşamayabilirdi. Çünkü bundan iki ay önce bu tokenları unstake etti ama satmadı. BLUR fiyatı, o dönemde 0,209 dolar düzeyindeydi.

BLUR fiyatı, geçtiğimiz günlerde en büyük Nitelikli Fikri Tapu (NFT) pazar yerlerinden OpenSea’nin SEC’den ihbar almasıyla düşüşe geçti. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), OpenSea’de satılan dijital ürünlerin menkul kıymet olduğunu öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!