Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump Yeni Başkanlık Vaadini Açıkladı: ABD’yi Kripto Para Merkezi Yapacak!

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, başkanlık koltuğuna geri dönmesi halinde ABD’yi kripto para dünyasının başkenti yapma vaadini yineledi.

Trump, “Geleceğin endüstrilerine saldırmak yerine onları kucaklayacağız, buna Amerika’yı kripto ve Bitcoin’in dünya başkenti yapmak da dahil” dedi. Trump’ın ailesiyle bağlantılı olarak “World Liberty Finance” adlı bir kripto projesinde “baş kripto savunucusu” rolü üstlenebileceği belirtiliyor.

ABD, kripto para için Çin’e rakip olabilir

Yaklaşık bir saat süren konuşmasında Trump, yeniden seçilirse ABD ekonomisini yeniden yapılandırmayı hedeflediğini belirterek, düzenlemeleri azaltma ve yerli enerji üretimini artırma planlarını vurguladı. “İkinci dönemimde ekonomimizi kısıtlayan düzenlemeleri ortadan kaldırmak için tarihi bir kampanya başlatacağım” diyen Trump, her yeni düzenlemeye karşılık en az on düzenlemeyi kaldıracağını söyledi.

Trump, yapay zeka sektörünün büyümesi ve ABD teknoloji endüstrisinin Çin ile rekabet edebilmesi için daha fazla elektriğe ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, seçilmesi halinde iç enerji üretimini artırmak için ulusal acil durum ilan edeceğini de ekledi. “Bu geniş yetkilerle, yeni sondaj çalışmaları, boru hatları, rafineriler, enerji santralleri ve reaktörler için hızlı onaylar alacağız. Bu büyük arzı hızlıca yaratabileceğimiz beklentisiyle fiyatlar hemen düşecek ve lider olacağız, geri kalan değil” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!