Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Boğalarına Daha Çok Zaman Lazım Diyen Analist Bu Grafiği Paylaştı

Kripto analisti Josh Olszewicz, Bitcoin’in (BTC) artık daha bullish bir durumda olduğunu ancak hala zamana ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Popüler kripto para traderı Josh Olszewicz’in gözlemine göre Bitcoin, tekrar günlük Ichimoku bulutunun üzerine çıkarak boğalar için olumlu bir sinyal verdi. Ancak bulutun kendisi hala düşüş bölgesinde yer alıyor ve Tenkan-Kijun çizgileri de fiyatın daha da düşebileceğine işaret edebilir.

Resim

Olszewicz, bu yıl gerçekleşen önceki Kumo kırılmalarının da beklenen yükselişi getirmediğini belirtti. Kumo terimi, Span A ve B arasında yer alan bulut anlamına geliyor.

Resim

Bitcoin’in zamana ihtiyacı var

Olszewicz, son paylaşımında “Bu, birkaç gün öncesine göre kesinlikle daha boğa bir tablo çiziyor ancak Bulut henüz boğa trendinin devamını garanti etmiyor. Bunun için bullish bir Bulut ve Boğa TK kesişimi gerekli” dedi.

Analiste göre, iki günlük bulut üzerinde bir boğa kırılması ve TK kesişimi, boğa trendinin devamı için yeterli olacaktır. Olszewicz, Bitcoin’in yukarı yönde ilerlemesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu ekledi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, dün açıklanan Fed faiz kararından sonra güç kazanıp değer kazanmaya başladı. BTC, günlük bazda yüzde 2,8 değer kazandı ve 62.000 doların üstüne çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!