Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hayalleri Süsleyen Meme Coin Kazancı: Tam 17 Günde 815 Dolardan 9,4 Milyon Dolara!

Bir yatırımcı, 17 gün önce 815 dolarlık Solana ile aldığı meme coin sayesinde 9,4 milyon dolara ulaşarak 11.534 kat getiri elde etti.

Kripto para piyasasında yer alan meme coinler bir yatırımcıyı daha zengin etti. On-chain veri ve analiz hesabı Lookonchain’in yakın tarih önce paylaştığı bir gönderiye göre bir kripto para yatırımcısı, sadece 17 günde devasa bir kazanç sağladı.

Yatırımcı yalnızca 17 gün önce 815 dolara tekabül eden 6 Solana (SOL) harcayarak 30,1 milyon MOODENG tokenı satın almıştı. Traderın bu yatırımı şu anda 9,4 milyon dolar değerine ulaştı. Söz konusu alım işleminden elde edilen kar 11.534 kat gibi inanılmaz bir getiriye işaret ediyor.

Moodeng, son dönemdeki hızlı değer artışıyla dikkat çekerken  yatırımcının kazancı, piyasanın oynaklığını ve fırsatlarını net bir şekilde gözler önüne serdi. Öte yandan birçok yatırımcı da meme coinlerden müzdarip oluyor. Geçtiğimiz günlerde bir yatırımcı Moodeng’i erken keşfetmesine rağmen panik satışı yapınca 6 milyon doları avcunun arasından kaçırmıştı. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!