Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump’ın Altcoin Projesi, Birçok Fayda Sağlayacak Kayıt İşlemlerini Başlattı!

Trump ailesinin desteklediği World Liberty Financial, kayıt işlemlerini açtığını duyurdu.

Trump ailesinin desteğiyle hayata geçirilen kripto projesi World Liberty Financial (WLF), resmi web sitesi üzerinden KYC (Müşterini Tanı) doğrulama sürecini başlattı. Pazartesi sabahı sitenin zaman zaman bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olduğu görüldü.

World Liberty Financial’ın ana sayfasında yer alan bilgilere göre proje hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kişiler, KYC doğrulama sürecini tamamlamış olmalı.

ABD’deki kullanıcılar içinse bu bilgilere yalnızca akredite yatırımcıların erişebileceği belirtiliyor. Bu sayfanın, herhangi bir yargı alanında token satışı teklifi veya token satın alım talebi için oluşturulmadığı da vurgulandı.

KYC doğrulaması, bir müşterinin kimliğinin doğrulanmasını ve yasa dışı faaliyetlerin önlenmesini sağlayan bir süreçtir.

Kara para aklama ve dolandırıcılık gibi illegal faaliyetleri önlemek için yasal bir zorunluluk olarak uygulandığını söyleyen analistler, bu doğrulama sürecinde pasaport, ehliyet veya ikametgah belgesi gibi kişisel belgelerin sunulması gerektiğini aktardı.

World Liberty Financial hakkında henüz pek fazla bilgi paylaşılmadı. Eric Trump ve Donald Trump Jr., ağustos ayı başlarında DeFi projesini ilk kez duyurmuştu. Projeyle ilgili resmi lansman, 16 Eylül’de X Spaces üzerinden yapılan canlı yayında gerçekleşti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!