Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’a Rakip Altcoin’in Fiyatı, Bu Güncellemeyle 6x Yükselebilir

Bir kripto analisti, Ethereum’un (ETH) en büyük rakiplerinden birinin yeni bir fiyat rekoru kırabileceğini düşünüyor.

Rager olarak tanınan analist, Fantom’un (FTM) gelecek yıl için en yüksek güvenle yatırım yaptığı varlıklardan biri olduğunu ifade ediyor.

Rager, Fantom’un yakında gerçekleştireceği Sonic geçişinin altcoinin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasına yardımcı olacağını belirtiyor.

“Fantom grafiğine baktığınızda bu varlığın ne kadar yükselebileceği hakkında bir fikriniz olabilir. Tüm zamanların en yüksek kapanışı yaklaşık 3,30-3,50 dolar civarında. Bu, yalnızca 10-11 milyar dolarlık bir piyasa değeri anlamına geliyor.”

 

Şu an Fantom’un piyasa değeri yaklaşık 0,70 dolarlık fiyatla 2 milyar doların altında. Rager’a göre L1’ler, L2’ler ve diğer birçok coin dikkate alındığında, Sonic’in devreye girmesiyle Fantom’un bu projelerin önüne geçebileceğini ve ilk 20 kripto varlık arasında yer alabileceğini ifade ediyor. Analist, “Sonic geçişinin genel olarak token için oldukça olumlu olduğunu düşünüyorum ve mevcut fiyat seviyesi oldukça iyi bir yerde” dedi.

Solana’ya benzer bir hareketlilik gelebilir

Sonic, Fantom’un ağı “benzeri görülmemiş seviyelere ölçeklendirecek” ve saniyede 2.000 işlem gerçekleştirebilecek yeni nesil blockchain teknolojisi olarak tanımlanıyor. Ayrıca bu yeni teknoloji, depolama gereksinimlerini yüzde 90’a kadar azaltacak. Fantom’un Sonic’e geçişinin bu yılın 4. çeyreğinde yapılması planlanıyor ancak tam tarih henüz net değil.

Rager, Fantom’un, 2023 Eylül’den bu yılın mart ayına kadar görülen Solana (SOL) rallisine benzer bir yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

“Mevcut grafiğe göre 1 doların altındaki her şey Fantom için iyi bir fırsat. Uzun vadede büyük bir fiyat açığı ve önemli bir toparlanma bekliyorum. Solana’nın 20 dolardan 200 dolara, yani 10 kat artış gösterdiğini gördük. Benzer bir durumu FTM’de görebilir miyiz? Evet… 3-4 doların üzerine çıkacağını ve hatta çok daha yüksek seviyelere ulaşacağını düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!