Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uçan Altcoin’in Ağında Meme Coin ile Zengin Hikayesi: 368 Dolar ile 2 Milyon Vurdu!

Bir yatırımcı, SUI ağında yer alan meme coin sayesinde sadece 3 gün içinde 368 doları 2 milyon dolara çevirmeyi başardı.

Kripto para piyasasında bazıları ciddi kayıplarla karşı karşıya kalırken bazı yatırımcılar da kısa sürede zengin olmayı başarıyor. On-chain veri ve analiz hesabı Lookonchain’in 2 Ekim tarihinde Twitter aracılığıyla yaptığı paylaşıma göre bir yatırımcı, 398 dolara tekabül eden 198 SUI harcayarak Sui ağında yer alan meme coin 253,5 milyon HIPPO satın aldı

Resim

Daha sonra yatırımcı elindeki 119,6 milyon HIPPO’yu 325 bin dolar değerindeki 175 bin SUI karşılığında sattı. Söz konusu yatırımcının hala 1,7 milyon dolara tekabül eden 133,9 milyon HIPPO’su bulunuyor. Böylece bu yatırımcı, toplamda yaklaşık 2 milyon dolar kazanç sağlamış oldu.

Hippo adlı meme coin’in son 24 saatte hacmi 3,26 milyon dolar olarak görünüyor. Ayrıca GeckoTerminal’den alınan verilere göre Hippo’nun mevcut durumda piyasa değeri 129 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Hippo’nun yer aldığı SUI, son günlerde ciddi bir yükseliş performansı sergiledi. Bir ayda %140 yükselen SUI, bu süreçte Bitcoin ve diğer altcoinlerin çoğuna fark attı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!