Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022’deki Düşüşü Öngören Efsanevi Trader, Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu

Tecrübeli trader Peter Brandt, Bitcoin’in “üç kör fare” (three blind mice) modelini oluşturduğunu belirtti. Kimi analistlere göre bu, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde değer kaybetmeye devam edebileceği anlamına geliyor.

Brandt, Bitcoin’in “ünlü Üç Kör Fare ve Bir Parça Peynir” ticaret modelini oluşturduğunu söyledi. Morpher ticaret platformundaki teknik analiz verilerine göre “üç kör fare” modeli genellikle bir “devam” modeli olarak kabul ediliyor, farelerin yöneldiği hareket yönü, gelecekteki fiyat hareketinin de göstergesi oluyor.

Brandt, bu modeli en son 17 Aralık 2022’de Bitcoin’in yaklaşık 17.000 dolardan işlem gördüğü sırada belirtmişti. Bu tarihten sonra Bitcoin haftalarca süren bir düşüş yaşadıktan sonra Ocak 2023’te keskin bir yükselişle tekrar yukarı yönlü hareket etmişti.

Bitcoin’in bu seviyeyi aşması gerekiyor

Brandt, Bitcoin’in en son yükselişinin, yedi aylık daha düşük zirve ve diplerin sıralamasını bozmadığını belirterek, BTC’nin hala bir düşüş trendinde olduğunu vurguladı. Brandt, “Sadece 71.000 doların üzerinde bir kapanış ve yeni bir ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) onaylanırsa, Kasım 2022’nin dip seviyesinden gelen trendin geçerliliği devam edecektir” diye ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!