Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düşünmeye Gerek Bile Yok! Yatırım Uzmanına Göre Bitcoin Açık Fırsat Sunuyor

Lekker Capital yöneticilerinden Quinn Thompson’a göre Bitcoin’in Eylül’ün sonundan beri yaşadığı yüzde 6’lık düşüş, yatırımcılar için bir alım fırsatı sunuyor.

Thompson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in 61.000 dolar seviyelerinden işlem gördüğü bu günlerde alım yapmanın “açık bir fırsat” olduğunu söyledi. Thompson’a göre geçmişte yaşanan düşüşlere kıyasla “makro temeller”, kayda değer düzeyde değişmiş durumda.

Thompson, Bitcoin’in bu yıl Mart’ta ulaştığı 73.700 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana olan fiyat hareketini gösteren bir grafik ekledi. Daha önceki üç “benzer senaryoyu” vurgulayan Thompson, bu dönemlerde Bitcoin’in sert bir düşüş yaşayarak 200 günlük hareketli ortalamasının oldukça altına indiğini gösterdi.

Resim

Bitcoin kısa vadede yükselebilir

Lekker Capital’in baş yatırım sorumlusu Thompson’a göre geçmişteki düşüşlerden farklı olarak makroekonomik şartlar, “180 derecelik bir değişim” gösterdi. Bu, Bitcoin’in yakın zamanda yukarı yönlü bir hareket gösterebileceği anlamına gelebilir.

Thompson, “Genelde çok kısa vadeli görüşler paylaşmam ancak bu alanın açık bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi. Yatırım uzmanı, bu fiyat aralığında alım yapmanın mantıklı olduğunu vurguladı.

Bitcoin, genelde pozitif bölgede kapattığı, “Uptober” olarak bilinen ekim ayını bu sefer zayıf bir performansla açtı. Önümüzdeki günlerde ise bu trend tersine dönebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!