Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk ve Trump Bir Araya Geldi, Memecoin Yatırımcısı 113 Bin Dolar Kazandı

Kripto piyasasında hızlı hareket eden bir yatırımcı, Elon Musk’ın Donald Trump yanlısı bir konuşma yapmasının ardından, sadece 17 saat içinde 113 bin dolar kazanç sağladı.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain’in verilerine göre bu yatırımcı, Musk’ın konuşması başlar başlamaz meme coin’ler olan TRUMP ve MAGA’ya yatırım yaparak kısa sürede yüzde 31,5 getiri elde etti.

Yatırımcının MAGA ve TRUMP hamlesi

Yatırımcı, Musk’ın canlı yayında konuşmaya başlamasıyla birlikte 360 bin USDC harcayarak 2,449 milyar MAGA token (yaklaşık 300 bin dolar) ve 18.364 TRUMP token (yaklaşık 60 bin dolar) satın aldı. Bu hamle, piyasadaki ani fiyat değişikliklerini yakalayan ve kısa sürede kâr etme fırsatını değerlendiren yatırımcıların cesur adımlarını ortaya koyuyor.

Bu varlıkların toplam değeri sadece 17 saat sonra 398 bin dolar ve 75,3 bin dolar seviyelerine ulaşarak, yatırımcıya toplamda 113 bin dolarlık bir kâr sağladı. Bu da yatırımcının hızlı hareket ederek piyasa trendlerine uyum sağlamasının başarılı bir örneğini gösteriyor.

Elon Musk ve memecoinler

Elon Musk’ın kripto para piyasası üzerindeki etkisi, daha önce de birçok kez gözlemlendi. Musk’ın sosyal medyada veya canlı yayınlarda yaptığı açıklamalar, özellikle memecoinler üzerinde ani fiyat hareketlerine sebep oluyor. Bu kez de Trump yanlısı konuşması, TRUMP ve MAGA token’larının fiyatında hızlı bir artışa neden oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!