Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana ve Ethereum Rekabetine Yeni İsimler Katıldı: Bu Altcoinler Güç Kazanıyor

Glassnode‘un kurucuları tarafından yapılan araştırmaya göre Solana (SOL), Ethereum ile rekabet ederken yeni rakiplerle karşılaşmaya başladı. Güncel veriler, diğer altcoin ağlarının da SOL’a eşlik ettiğini gösteriyor.

On-chain analiz firması Glassnode’un kurucuları, son paylaşımlarında eski nesil Layer 1 projelerinin boğa koşularındaki performanslarını değerlendirdi.

Solana’ya bu altcoinler eşlik ediyor

Paylaşıma göre Solana (SOL), boğa koşularında Ethereum’un (ETH) liderlik pozisyonunu almış durumda, ancak bu kez sahneyi ETH ve Binance Coin (BNB) ile paylaşıyor. Özellikle SOL, güçlü bir yükseliş gösterirken, ETH ve BNB de öne çıkan projeler arasında yer alıyor.

Buna karşılık, bir dönem büyük başarılar yakalayan Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT) ise geride kalarak önceki ihtişamlarını kaybetmiş durumda. Bu projeler, yükselişte olan rakipleri karşısında zayıf performans gösteriyor.

Glassnode’un kurucuları, bu trendin devam edeceğini ve daha güçlü projelerin piyasa değerlerini artıracağını öngörüyor. ADA ve DOT gibi projelerin önceki başarısına rağmen, piyasa liderliği artık SOL, ETH ve BNB arasında daha sıkı bir rekabete sahne oluyor. Kripto dünyasında bu projelerin ilerleyen dönemlerdeki performansları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!