Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de ‘Muz Bölgesine Giriş’ Tartışması: Analistler 2 Fiyat Arasında Kaldı!

Deneyimli analist Peter Brandt, Bitcoin için en uygun giriş seviyesine işaret etti.

Peter Brandt, Bitcoin (BTC) ile ilgili cesur bir tahminde bulundu. Brandt’in tahmini, bu yıl Raoul Pal tarafından sıklıkla gündeme getirilen “Banana Zone” fenomenine dayandırıldı.

“Banana Zone”, bir varlığın fiyatının adeta bir muz şekline benzer şekilde parabolik olarak yükseldiği bir dönemi ifade ediyor.

Raoul Pal, uzun zamandır Bitcoin ve genel olarak kripto para piyasasının bu döngüde bir “Banana Zone”a gireceğini öne sürdü.

Raoul Pal Bitcoin için 70 bin dolar dedi

Ancak bu henüz gerçekleşmedi. Eski Goldman Sachs yöneticisi Pal, bu dönemin mutlaka geleceğine olan inancını sürdürüyor fakat son açıklamasında, “sarı meyveden bahsetmek için 70.000 doların temiz bir şekilde kırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bu noktada Peter Brandt, en büyük kripto para biriminin parabolik bir büyüme dönemine ne zaman girebileceğine dair görüşlerini paylaştı. Pal, 70.000 doların aşılmasını beklerken, Brandt ise bu seviyeyi 72.000 dolar olarak belirtti.

Brandt’in bu değerlendirmesinin mantığı, bu seviyenin Bitcoin’in mart ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesine oldukça yakın olmasından kaynaklanıyor olabilir. Brandt’in mantığına göre Bitcoin tarihi zirvesine yakın bölgede boğa hareketleri göstermediği sürece “Banana Zone” hakkında konuşmak erken olacak gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!