Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Yükselişi ile Radarda: Balina Bu İşlem ile Geleceğe Yatırım Yapıyor!

Sadece 3 gün önce açılan bir cüzdan, yüklü miktarda Solana alımı yaparak dikkatleri üzerine topladı.

Geçtiğimiz hafta %17 oranında değer kazanan Solana (SOL), büyük yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son üç gün içinde açılan yeni bir cüzdan, Binance borsasından toplam 150.011 adet SOL (26,25 milyon dolar değerinde) çekerek stake işlemi gerçekleştirdi.

Bu hacimli yatırımın özellikle Solana’nın son dönemde yaşadığı fiyat artışıyla ilişkili olduğu düşünülüyor. Balinanın, Binance gibi merkezi borsalardan varlıklarını çekerek kendi cüzdanına aktarıp stake etmesi, Solana ağına duyduğu güvenin işareti olarak yorumlandı.

Bu işlem, hem uzun vadeli bir güven göstergesi olarak değerlendiriliyor hem de stake süreci sayesinde yatırımcının Solana varlıklarından ek kazanç sağlamasına olanak tanıyacak.

Solana yatırımcıların gözdesine dönüşüyor

Uzmanlar Solana’nın düşük işlem ücretleri, yüksek işlem hızı ve geliştirme olanaklarının, büyük yatırımcıların ilgisini çektiğini vurguladı. Balinanın Solana ağına yatırım yaparak stake işlemi gerçekleştirmesi, SOL’un piyasa değeri ve geleceğine olan güvenini ortaya koydu.

Meme coin furyasının anavatanına dönüşen Solana, son günlerde Bitcoin ve Ethereum karşısında rekorlar kırarak gündeme gelmişti. Özellikle işlem ve aktif yatırımcı sayısındaki artış, tüm ekosistemin Solana üzerindeki artan ilgisini gözler önüne serdi.

Balinanın da bu yüksek ilgiyi fark ettiği ve boğa koşusuna Solana ile hazırlandığı düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Solana, yazım esnasında 173 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!