Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Elimde Sadece Bitcoin Var’: Twitter CEO’su Jack Dorsey’den Bitcoin’e Bir Övgü Daha!

Ünlü sosyal medya platformu Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, kendisine yöneltilen kripto paralar ile ilgili sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekiyor.

Artık neredeyse dünyadaki hemen her şeye yön veren bir platform haline gelen Twitter’ı kuran isim, kripto paralara duyduğu ilgiyi hiçbir zaman gizlemezken; internet çağının ana para biriminin Bitcoin olacağını da vurgulamıştı.

Yine son olarak Bitcoin meşalesini elinden geçiren ve teknolojinin yayılması ve farkındalığın artması için katkıda bulunan Jack Dorsey, Twitter üzerinden kendisine sorulan ”Elinde yatırım yaptığın hangi koin ya da token var?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

”Elimde sadece Bitcoin var.”

Başarılı CEO, daha sonra Eduardo Silva isimli bir kullanıcının sorduğu ‘Neden?’ sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

”Bitcoin benzersiz ve çok esnek. Bitcoin tamamen özel. İnternet fikirleri için son derece uygun. Ve gerçekten çok da büyük bir markaya sahip.”

Twitter CEO’su daha sonra ünlü Bitcoin podcaster’ı Stephan Livera’nın kendisine yaptığı röportaj davetini de kabul etti.

Kripto para sektörüne ve özellikle Bitcoin’e çok büyük bir ilgi duyan ve bunu hiçbir zaman gizlemeyen Dorsey’nin bu tutumunun, piyasa için de aslında çok sağlıklı olduğunu söylemekte fayda var. Bu denli ünlü, başarılı ve vizyoner bir yöneticinin, kripto paralara ve Bitcoin’e ilgi duyması; aslında bu sektörün ne denli iyi dizayn edilmiş ve ne kadar yüksek bir potansiyele sahip olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment