Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin İçin Yüzde 30 Düşüş Yaşanabilir

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz hafta boyunca sergilediği dalgalı ve volatil görüntüye rağmen bu hafta 7.800 dolar ile 8.000 dolar arasında stabilite elde etti ve bunu birkaç gün boyunca bozmadı. Özellikle 8.000 dolar direnç noktasında zorlanan BTC, 22 Mayıs tarihinde direnç noktasını bir kere daha denedikten sonra başarılı olamadı ve 7.600 dolara kadar geriledi.

Bitcoin Nisan ayının başından beri değerini ikiye katlasa da, geçtiğimiz 17 Mayıs tarihinde alınan sert darbe yatırımcıları korkuttu ve önde gelen analistlerden birisi bu düşüşün hiçbir şey olduğunu, yakında %30 civarında bir geri çekilme yaşanabileceğini ifade etmekte.

Josh Rager 22 Mayıs tarihinde attığı bir tweet ile tarihi kendisini tekrar etmesi durumunda sıradaki tüm zamanların en yüksek seviyesi öncesi çok fazla güçlü düşüş yaşanacağını ve yakında %30 ve üzeri bir düşüş geleceğini ifade etti. Analiste göre en son yaşanan toplama ve yükseliş trendi döngüsünden en az 9 tane %30 ve üzeri geri çekilme gerçekleşti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment