Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kaldıraç Oranını 125 Kata Çıkardı!

Binance bugün kripto para yatırımcılarını memnun edecek yeni bir duyuru yayınladı.

Şirketin duyurusuna göre Binance Futures kullanıcıları artık 125 kata kadar varan kaldıraç oranlarını kullanabilecekler.

Oranlar Arttı

Binance Futures kullanıcıları şu ana dek en fazla 20 kat oranlı kaldıraç işlemi yapabiliyorlardı. Ancak Binance yeni aldığı kararla bu durumu değiştirdi.

Bugün saat 12:00 itibarıyla başlayan bu işlemler pek çok yatırımcıyı memnun etmişe benziyor. Kripto para yatırımcıları artık 125 kata kadar varan oranlardan faydalanabilecekler. Yatırımcılar artık BTC/USDT paritesinde eskisine kıyasla çok daha büyük çaplı işlemler yapabilecekler.

Binance Futures’a 100 USDT’lik teminat veren bir yatırımcı bu oran değişikliği sayesinde 12 bin 500 USDT’ye kadar varan miktarda USDT tutabilecek. Bu da yatırımcıların çok daha fazla para kazanabilecekleri anlamına geliyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konu hakkında yaptığı açıklamalarda bu değişikliğin özellikle kurumsal yatırımcıları memnun edeceğini söyledi ve şöyle ekledi:

Bu profesyonel yatırımcılar gerek maliyet gerek performans açısından en verimli şekilde alım-satım yapmanın yollarını arıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment