Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Oluşturulan Bir Site Kripto Para Sektörünü İkiye Böldü!

Eski Coinbase CTO’su Balaji S. Srinivasan tarafından liderlik edilen Nakamoto.com isimli bir internet sitesi, son haftalarda en az Bitcoin’in fiyat yükselişi kadar konuşuluyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Zcash kurucusu Zooko Wilcox, Block.one CEO’su Brendan Blumer, Tezos kurucusu Arthur Breitman, ünlü Winklevoss ikizleri gibi birçok kişinin katkı sağladığı site, kripto para sektörünü ise adeta ikiye böldü.

Amaç Gerçekten Bitcoin Mi?

Siteye katılıp katkı sağlamak isteyenlerin sadece “BTC-yanlısı” olmalarının yeterli olduğu belirtilse de, bunun topluluk gruplarının Vitalik Buterin ve Jameson Loop gibi pek BTC yanlısı olmayan isimlerce yönetilmesi tartışmaları ateşledi. Birçok kişi kurulan yeni sitenin BTC’den başka birçok kripto para biriminin tanıtılması için kullanılacağını ifade etse de, Srinivasan projesinin arkasında duruyor.

Geçtiğimiz günlerde projenin Telegram grubu da sadece okuma moduna geçirildi ve katılımcıların yorum yapması engelleniyor. Twitter üzerinde de proje hakkında çok farklı görüşler mevcut ve bu tartışmalar yakın zamanda bitecek gibi gözükmüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment