Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su En Geç 15 Milyarder Arasına Girdi

ABD’nin lider ve dünyanın popüler kripto para borsalarından Coinbase‘in CEO’su Brian Armstrong, ABD içerisinde en geç 15 milyarder arasına girmeyi başardı. Forbes bundan kısa süre önce kendi milyarderler listesini yayınlamış olsa da bu seferki liste Business Insider tarafından hazırlandı.

Business Insider’ın listesinin odak noktası ise genç milyarderler oldu. 37 yaşındaki Armstrong’un 1 milyar dolara yakın serveti bulunduğu tahmin ediliyor. Bu da kendisini Forbes’in listesinde 1990. sıraya yerleştirirken, Business Insider’ın listesinde ilk 15 arasına sokuyor. Brian Armstrong’un 15. sırada yer aldığı listenin birincisi ise 22 yaşındaki Kylie Jenner olarak gözüküyor.

Kylie Jenner

Armstrong, Coinbase kripto para borsasını Fred Ehrsam ile beraber hayata geçirdi ve ikili daha önce Forbes 30 Under 30 listesi ile TIME’ın Dünyayı Değiştiren 30 Yaş Altındaki 30 Kişi listesine girmeyi başardı. Kripto para sektörü son zamanlarda ciddi bir düşüş yaşıyor olsa da Coinbase diğer birçok borsanın aksine ayakta kalmayı başardı ve en yoğun olunan zamanlarda bile hizmet vermeyi sürdürdü.

Bunun aksine Binance gibi kripto para borsalarının yoğunluk anlarında kullanıcılara yaşattığı sıkıntılar ise gelir kaybına sebep olmuş olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment