Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash’in Halvingi Tamamlandı

Bitcoin Cash’in uzun süredir beklenen halving süreci başarıyla tamamlandı. 630.000 numaralı blokta gerçekleşmesi beklenen halving sorunsuz bir şekilde yürütüldü.

Ödüller Yarılandı

Bir grup Bitcoin geliştiricisi 2017’de düzenlenen bir hard fork sonucunda Bitcoin’den ayrıldılar ve Bitcoin Cash adlı bu yeni ağı oluşturdular. Şu anda en büyük kripto paralardan biri olan Bitcoin Cash bugün önemli bir süreçten geçti.

TSİ 13:20 sularında başlayan halving ile birlikte Bitcoin Cash ağındaki blok ödülleri yarılanmış oldu. Normalde kazdıkları bloklardan ödül olarak 12.5 adet BCH alan madenciler bundan böyle 6.25 adet BCH alacaklar.

Bitcoin Cash’in fiyatı geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde kayda değer miktarda artış gösterdi. Bundan bir hafta öncesine kadar 215-220 dolar aralığında olan Bitcoin Cash fiyatı an itibarıyla 265-270 dolar aralığında.

Tıpkı Bitcoin Cash gibi Bitcoin’den hard fork ile ayrılan Bitcoin SV’nin de iki gün sonra halving yaşaması bekleniyor. Bundan bir süre sonra, mayıs ayının ortalarına doğru da Bitcoin’in bir halving yaşaması planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment