Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Günlerin Popüler Koinine Binance Desteği!

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, son günlerin popüler koini Compound’u (COMP) listeleyeceğini açıkladı.

DeFi (merkezsiz finans) dünyasının adeta parlayan yıldızı olan Compound’a bir müjde daha geldi. Geçtiğimiz gon birkaç gün içerisinde kripto para sektörüne damgasını vuran COMP kısa süre içerisinde Binance’e eklenecek.

Hızla Değer Kazandı

Compound (COMP) piyasaya yalnızca 17 Haziran tarihinde giriş yapmış olmasına rağmen bu kısa süre içerisinde inanılmaz bir büyüme yaşadı. Compound kullanıcıları ağda yaptıkları işlemler (USDT ile kredi vermek gibi) karşılığında COMP ile ödüllendiriliyorlar. İnsanlara verilen bu teşvik de Compound ağının oldukça yoğun bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Bunun etkilerini COMP’un fiyatına baktığımızda bariz bir şekilde görebiliyoruz. Sadece birkaç gün içerisinde 90 dolardan 300 dolara kadar çıkan COMP birçok yatırımcının yüzünü güldürdü. COMP şu anda 300 doların altına düşmüş olsa da hala 230 dolar seviyesinde duruyor. Binance’in duyurusu COMP’u nasıl etkileyecek, göreceğiz.

Compound fiyat grafiği

Binance’e Ekleniyor

Binance bugün sabah saatlerinde bir duyuru yayınladı ve COMP’u borsaya ekleyeceğini açıkladı. Binance’in açıklamalarına göre borsadaki COMP işlemleri bugün TSİ 09:00’dan itibaren açıldı.,

Binance kullanıcıları başlangıç aşamasında COMP/BTC, COMP/BNB, COMP/BUSD ve COMP/USDT pariteleriyle işlem yapacaklar. Bu işlem çiftlerine zamanla yenisi eklenecek mi, belli değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment