Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman İsim ETH, EOS ve ONT Fiyatlarını Yorumladı

Sosyal medya üzerinde etkili bir takipçi kitlesine sahip Crypto Micheal, Youtube üzerinden yayınladığı videoda Ethereum (ETH), EOS ve Ontology (ONT) gibi altkoinleri ve olası gelecek senaryolarını yorumladı.

Crypto Michael son 24 saatte ciddi bir ivme yakalayarak değerini arttırmayı başaran Ethereum (ETH) fiyatı ile ilgili görüşlerini paylaştı. Geçmişteki hareketleri ve son yükselişi de göz önünde bulundurarak ETH için bir grafik belirleyen Michael, Ethereum fiyatı için kritik sayılabilecek noktaları işaretledi. Aynı zamanda EOS ve Ontology (ONT) gibi doğru zamanda satın alınırsa başarı yakalanabilecek altkoinlerin yakın gelecekteki tablosunu çizdi ve bu koinlerin Ethereum grafiği ile benzerliğine dikkat çekti.

Ethereum Fiyatı Ne Durumda?

Bu yıl sıkışıp kaldığı 200 dolar bandını temmuz sonunda aşmayı başaran ETH’nin yükselişi hem piyasayı hem de diğer altkoinleri olumlu yönde besleyen bir gelişme olarak görülmüştü.  Bu yükselişle değerini 350 dolar bandının üzerine atmayı başarmıştı. Yine bir yükseliş trendi yakalayan ETH şu an 424 dolardan işlem görüyor.

Fakat ETH şimdilik ne kadar iyi bir artış gösterirse göstersin Michael yatırımcıları tabloyu iyi okumak gerektiği konusunda uyardı. Duygusal ya da sezgisel kararlar vermekten kaçınılması gerektiğini vurguladı. Ethereum almak için grafikte en uygun yerin “destek bölgesi” olduğunu söyledi.  Bunun için de, bull senaryolarının bir kenara bırakılarak ETH fiyatının 300 – 360 dolar bandında olduğu kısmı, satın alım yapmak için hedef gösterdi.

Michael Ethereum fiyatının yeterli ivmenin kazanılması 445 dolardaki direniş seviyesine doğru ilerleyebileceğini düşünüyor. Onun tahminlerine göre ETH’in bu seviyenin üstüne çıkması, bir sonraki boğa koşusundaki hedefin 700 dolar olabileceği anlamına gelebilir. Fakat Michael bunun en azından şimdilik çok muhtemel olmadığını düşünüyor. 445 dolara doğru gelecek atağın sahte bir yükseliş olabileceğini söyleyen Michael; ETH’nin bu seviyeden sonra düşüşe geçebileceğini belirtiyor. Michael’a göre Ethereum fiyatı bu senaryoda 310 dolara kadar gerileyebilir.

Crypto Michael 445 dolardan geri dönülmesi halinde yaşanabilecekleri yorumluyor  Kaynak

EOS ve Ontology (ONT) İçin Ne Dedi?

Crypto Michael ONT ve EOS’un Ethereum’la benzer bir grafikte seyredeceğini yorumladı. EOS VE ONT için ETH grafiğinde gözlemlediği direniş bölgesindeki minik dalgalanmalar ardından sağlanacak çıkış grafiklerini beklediğini söyledi. EOS’un 100 ve 200 günlük hareketli ortalama seviyelerinin üstüne çıktığını ve iyi durumda olduğunu söyleyen Michael EOS’un 5,50-6 dolar aralığına kadar yükselebileceğini söyledi.

EOS’un tahmini yükseliş grafiği. Kaynak

Ontology fiyatı ile ilgili de tahminlerde bulunan Michael, ONT’nin şu ana dek önüne çıkan direnişleri başarıyla kırdığını belirtti. Usta analist, ONT’nin geçmişteki gibi yeniden sıçrayışa geçmesi halinde bir sonraki fiyat hedefinin 1,5 dolar olabileceğini söyledi.

ONT’un öngörülen yükseliş grafiği. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment