Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Bir Kez Daha Tarihi Rekorunu Kırdı

Bitcoin’in düşüşünden etkilenerek neredeyse 390 dolar bandına düşen Ethereum (ETH) fiyatı, bugün 428 dolara kadar yükselerek yatırımcısını sevindirdi. Piyasadaki ani dalgalanmalara rağmen Ethereum’un açık pozisyonlarındaki toplam değer tarihinde ilk kez 1.5 milyar doları geçti.

Ethereum tarihinde ilk kez açık pozisyonlardaki toplam değerini 1.5 milyar doları üzerinde seyretti. Geride bırakmak üzere olduğumuz hafta içerisinde 400 dolar bandında sıkışan ETH, bugün 420 bandına ulaştı. 24 saat içerisinde kendi değerini yüzde 8 oranında arttıran ETH, yatırımcısını sevindirdi.

Ethereum için Tarihi Rekor 

ETH’in 400 bandını aşmasıyla piyasanın hareketlendiğini iddia yatırımcılar, bu yükselişi sosyal medyanın gündemine taşıdı. Tüm bunlar olurken, CoinGecko kurucu ortağı Bobby Ong ETH’in yükselişiyle ilgini Decrypt’e, “Ethereum fiyatı ağustos ayının başından beri 400 dolardaki direnişi kırmaya çalışıyordu. Analistler bu direnişin kırılmasını bullish bir gelişme olarak yorumladılar. Vadeli işlem yatırımcıları da bunun ardından yüklü miktarda uzun pozisyon almaya başladılar ve 1.5 milyar dolarlık açık pozisyon rekoru kırılmış oldu” diye konuşarak ETH’nin bir müjdesini daha verdi.

Ethereum açık pozisyonlarında rekor görüldü, Kaynak: Skew

The Block’un araştımacı yazarı Larry Cermak, 11 Ağustos günü ETH’nin açık pozisyonlarının toplam değerinin 1.4 milyar dolara ulaştığını söylemişti. O gün için 1.4 milyar dolar değerinin ETH için en yüksek değeri olduğunu söylemişti. Takipçilerine grafiklerle ETH’nin açık pozisyon yükselişini anlatan Cermak, Bitcoin ve Ethereum arasındaki makasın daraldığını ve açık Ethereum pozisyonlarının toplam değeri şubat ayından bu yana Bitcoin’inkilere kıyasla neredeyse iki kat daha fazla arttı

Piyasadaki hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, Bobby Ong ETH’nin açık pozisyonlardaki toplam değerinin rakamlarını güncelledi ve ETH bir kez daha kendi rekorunu kırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment