Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmos (ATOM) Coinbase Haberi ile Yükselişe Geçti!

Kripto para birimlerinden Cosmos (ATOM) Coinbase tarafından yapılan açıklama sonrasında yükselişe geçti. ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, bundan böyle ATOM coin sahiplerine de staking hakkı tanıyacak.

Coinbase dün yayınladığı duyuru ile borsa kullanıcılarının Cosmos (ATOM) ile staking yapabileceklerini açıkladı. ABD, Belçika, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda ve İspanya gibi ülkelerde yaşayan kullanıcılar artık borsaya yatırdıkları ATOM coin karşılığında pasif bir şekilde gelir elde edebilecekler.

ATOM ile Staking Yapmak Çok Basit

Proof-of-Stake (PoS) algoritmasını kullanan Cosmos (ATOM) Coinbase’in staking imkanı tanıdığı kripto para birimleri arasına girdi. Kullanıcıların bu aşamada yapmaları gereken tek şey Coinbase üzerinden ATOM almak (veya Bitexen gibi yerli borsalardan ATOM alıp Coinbase’e göndermek). Yatırımcılar bunun ardından staking yapmaya başlayıp gelir elde edebiliyorlar.

Küresel faaliyetlerini hızlandırmak isteyen Coinbase, ATOM hamlesi ile Avrupalı yatırımcıya da hitap eden bir adım atmış oldu. Şirket bu hamlenin hem kendisini hem de genel olarak “kripto para ekosistemini” geliştirmesini umuyor.

ATOM Coin Fiyatı Bu Haberle Yükselişe Geçti

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in ATOM ile ilgili böyle bir karar almış olması ATOM yatırımcıları tarafından hoş karşılandı. ATOM fiyatı Coinbase duyurusunun ardından hızla yükselmeye başladı ve 24 saat içerisinde neredeyse yüzde 10 oranında kazanç sağladı.

Coinbase duyurusu öncesi 5 dolardan işlem gören ATOM gün içerisinde 5.42 dolara kadar yükseldi. Bu sırada ATOM haftalık bazda da oldukça iyi bir grafik çizip neredeyse yüzde 40 oranında değer kazandı. Bundan bir hafta önce 3.89 dolardan ATOM alan birçok yatırımcı bugün bu coinleri 5.42 dolardan satma fırsatı yakaladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment