Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LINE Kripto Para Sahiplerine Faiz Vermeye Başladı

Japon firma Line Corporation, LINE uygulaması üzerinden kripto para sahiplerine lending (borç verme) hizmetine başlayacağını duyurdu.

80 milyondan fazla yerel kullanıcıya sahip olan LINE, Tokyo Menkul Kıymetler Borsası’nda yaptığı açıklamada kripto para kullanıcılarına lending hizmeti vermeye başlayacaklarını duyurdu. Ağustos ayında dijital cüzdan ve blockhain geliştirme platformu kuran LINE, BITMAX üzerinde gerçekleşecek olan işlemlere 7-30 Ekim tarihleri arasında başlanacağını söyledi.

Kullanıcılara %10’a Varan Kazanç

Yapılan açıklamada, işlemlerde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP (XRP), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) kripto para birimlerinin kullanıma uygun olacağını belirten LINE, kullanıcıların bu işlemlerden %10’a varan faiz getirisi kazanacağını duyurdu. Açıklamaya kazançların kira sistemiyle olacağını da ekleyen LINE, ödemelerin kiralama işlemi gerçekleştikten sonraki gün başlayacağını söyledi.

LINE 2019’da Kripto Paraya Yöneldi

Güney Koreli internet arama motoru sağlayıcısı NAVER’in Tokyo merkezli bir yan kuruluşu olan LINE Corp, geneç yıl Japonya’nın finansal denetleme kurumu olan FSA’dan bir lisans aldıktan sonra BITMAX kripto para borsasını kurdu. Anlık mesajlaşma uygulaması olan LINE üzerinden de kullanıcılara ticaret hizmeti sunan LINE, kripto para üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!