Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Bu Hafta Dikkat Etmesi Gereken 5 Haber (2-8 Kasım)

2-8 Kasım tarihleri arasında Altcoin yatırımcılarını ilgilendirebilecek 5 haber, CryptoDiffer verileriyle derlendi. Aşağıda bu haftanın en önemli 5 altcoin projesi için gelişmeleri bulabilirsiniz.

3 Kasım –  IoTeX, her yeni IoTeX cihazı için Burn-Drop etkinliği başlatacağını duyurdu. 3-9 Kasım tarihleri arasında özel bir BTC drop uygulaması ile IOTX sahiplerinin çeşitli indirim ve avantajlardan yararlanmaları sağlanacak. Burn-Drop için tahsis edilen IOTX arzı 1 milyar olarak açıklandı; bu sayı toplam arzın %10’una denk geliyor. Bu hafta başlaması planlanan Burn-Drop, çeşitli aşamalardan oluşacak ve şirket IoTeX’te bulunan ilk 1 milyon cihazı finanse edecek. Her yeni cihaz için IOTX yakılacak.

3/4 Kasım – Axie Infinity projesinin token satış kayıtları 3 Kasım’da başlıyor. Pokémon’dan ilham alınarak oluşturulmuş proje, bir dijital evcil hayvan evrenidir. Ethereum tabanına inşa edilen Axie Infinity’de, herkes oyun yeteneklerini kullanarak ve ekosisteme katkı sağlayarak token ödüllerini kazanabilir. Yapılan tanıtıma göre oyuncular, dijital evrende krallıklar kurabilir ve savaşabilir; bu verilere 3. şahıslar tarafından erişilebilir. Bu yol ile proje geliştiricileri Axie evrenini geliştirmeyi hedefliyorlar. Axie Infinity’nin kendi kripto parası olan AXS tokenın satış fiyatı 0.1 USD olacağını açıklandı. AXS için toplam arz ise 270 milyon olarak belirtiliyor. AXS token satışı ise çekiliş (lottery) usulü ile 4 Kasım günü Binance Launchpad üzerinden gerçekleşecek. Kullanıcıların çekilişe katılması için 50’nin üzerinde Binance Coin’e (BNB) sahip olması gerekiyor.

5 Kasım – Yaklaşık 2.6 milyon APY tokenı, Balancer’s Liquidity Bootstrapping Pool (LBP) aracılığıyla 5 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacak. LBP üzerinden satışa sunulacak tokenın fiyatının önce daha yüksek bir meblağ olacağı, ardından fiyatın otomatik olarak düşeceği belirtiliyor. APY.Finance projesinin amacı; akıllı sözleşmeleri ve fonları hem en yeni hem en büyük yield farming platformlarına yönlendirmek olarak açıklandı.

5 Kasım – %15 ek ROSE bonusu için son gün. CoinList, 29 Ekim’den itibaren Oasis Network (ROSE) farming platformu sunmaya başladı. Kullanıcılar CoinList aracılığıyla ROSE Farm havuzuna USDC veya USDT cinsinden 2 bin dolara kadar yatırım yaparak katılım sağlayabiliyorlar. 10 milyon ROSE tokenının, farming bitiminden bir ay sonra dağıtılması planlanıyor. 5 Kasım’a kadar yapılan ödemeler, ek %15 ROSE bonusu almaya hak kazanacağı ICO Analytics tarafından paylaşıldı.

6 Kasım – K.im projesi 6 Kasım’da ICO yapacak. K.im projesi, içerik yayınlama ve para kazanma platformu olmayı hedefliyor. Proje kullanıcıların dijital içeriği güvenli, merkeziyetsiz, eşler arası bir sistemle yayınlamasını; satmasını ve tüketmesini sağlayacak. Projenin kurucusu efsanevi internet girişimcisi Kim Dotcom’dur.

Altcoin-haber-2-8-Kasim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!