Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinası Bu Projeye Arka Arkaya Yatırım Yapıyor: Fiyata Yansıdı

Son günlerde büyük bir altcoin balinası, Aave (AAVE) tokenlarına yönelik dikkat çekici alımlar yaptı.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in verilerine göre yatırımcı, sadece bugün 12.633 AAVE (yaklaşık 2,02 milyon dolar) satın aldı. Son üç gün içinde toplamda 60.624 AAVE token’ı (9,36 milyon dolar) alarak Aave’ye yönelik ciddi bir pozisyon aldı.

AAVE fiyatına destek oluyor

Bu süre zarfında AAVE fiyatı, yaklaşık yüzde 10 oranında artış gösterdi. Bu tür büyük alımlar, genellikle fiyat üzerinde pozitif bir etkiye sahip olabilir çünkü büyük ölçekli yatırımcıların piyasaya girişi, varlığa olan talebi artırabiliyor.

Daha önceki verilere göre aynı balina, dün de 16.818 AAVE (2,59 milyon dolar) alarak bunları Aave platformuna yatırdı. Bunun ardından 2 milyon GHO borç aldı ve bu borcu kullanarak daha fazla AAVE satın aldı. Balina, son üç gün içinde Aave’ye toplamda 60.624 AAVE token’ı ile büyük bir yatırım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Yatırımcılar, Aave platformunu uzun veya kısa pozisyon almak için kullanabiliyor. Bu durumda olduğu gibi kullanıcılar, AAVE veya ETH gibi çeşitli kripto paraları kullanıp, stablecoin cinsinden borç alarak daha çok AAVE veya ETH alabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!