Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Abra 60 Yeni Kripto Parayı Destekliyor

Popüler kripto para şirketlerinden Abra, platformuna 60 yeni kripto para eklediğini açıkladı.

Normalde 30 civarında kripto parayı destekleyen Abra, Dünya genelindeki müşterilerine daha kapsamlı bir hizmet sunabilmek için epey büyük bir adım attı. 60 yeni kripto parayı destekleyen Abra böylece platformdaki kripto para sayısını 90’a çıkarmış oldu.

Abra Büyüyor

ABD merkezli kripto para şirketlerinden Abra bugün yeni bir duyuru yayınladı ve 60 yeni kripto parayı destekleyeceğini açıkladı.

ABD’deki Abra kullanıcıları Bitcoin SV, DAI, Cosmos ve daha pek çok farklı kripto parayı artık Abra aracılığıyla kullanabilecekler. Abra tarafından yapılan açıklamalarına göre platforma eklenen bu yeni kripto paraları zaman içerisinde ABD dışındaki müşteriler de kullanabilecekler.

Şu anki bilgilere göre ABD’deki Abra kullanıcıları regülasyonlar nedeniyle Qtum, Bitcoin Gold, EOS, OmiseGo ve Status kullanamayacaklar. New York Eyaletinde ikamet eden kullanıcılar ise Abra’nın cüzdanında sadece Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash tutabiliyorlar.

ABD’deki kripto para regülasyonlarının değişmesi veya Abra’nın daha farklı hizmetler sunması halinde platformdaki kripto paraların sayısında ciddi bir artış daha görülebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment