Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ADA Kurucusundan Bitcoin Fork’u Altcoin İçin Büyük Teklif!

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin Cash (BCH) hakkında dikkat çeken bir oylama başlattı.

Charles Hoskinson 5 Mayıs tarihli sosyal medya paylaşımında, Bitcoin Cash için bir topluluk oylamasına yer verdi. Bitcoin Cash’i birtakım protokollerle birleştirerek Cardano blokzincirine entegre etmeyi teklif eden Hoskinson, oylamasını topluluğa şu ifadelerle sundu:

Bitcoin Cash’in Faydalı İş Kanıtı Leios, NiPoPoW’lar ve Ergo teknolojisiyle yükseltilmiş bir Cardano Ortak Zinciri (Cardano Partnerchain) haline geldiğini ve böylece şimdiye kadar oluşturulmuş en hızlı ve en kullanışlı iş kanıtı (PoW) blokzinciri olduğunu görmek ister misiniz?

Charles Hoskinson’un Bitcoin Cash’i şimdiye kadarki en hızlı ve kullanışlı PoW blokzinciri yapma iddiası topluluğunun dikkatini çeken ifadeler arasında yer aldı.

Bir hafta boyunca sürecek oylamaya şimdiye kadar 14 bin kişi katılırken %68’lik kısım oyunu “evet” seçeneğinden yana kullandı. Kurucunun bu teklifi ADA ve BCH fiyatında gözle görülür bir etki yaratmadı.

CoinGecko verilerine göre ada son 24 saat içerisinde %1,8 yükseliş sergilerken BCH ise %2,8 değer kazandı. Kripto paralar sırasıyla 0,46 ve 472 dolardan işlem görüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!