Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adidas Dev Ethereum Projesi ile Ortaklık Kurdu, Ürün Satışına Başladı!

Adidas, Ethereum NFT koleksiyonu Doodles ile iş birliği yaparak sanal koleksiyon paketleri ve bunlara bağlı sınırlı sayıda fiziksel ürünler satışına başladı.

Twitter üzerinden bugün yapılan açıklamaya göre spor kıyafet sektörünün dev firmalarından Adidas, Ethereum (ETH) NFT koleksiyonu Doodles ile iş birliği yaparak sanal koleksiyon ürünleri satışına başladı. Bu sınırlı sayıda üretilen koleksiyon paketleri, 16 Ağustos’a kadar satın alınabilecek.

Her biri iki öğe içeren paketler, 4,99 dolardan satışa sunulurken 2 ile 100 arasında değişen paketler 8,49 ila 374,99 dolar arasında fiyatlarla alıcı buluyor.

Paketler arasında Pharrell Williams ve Coi Leray’in yeni şarkısı “Not in the Store”dan ilham alan ve Deysi adlı dijital maskotla süslenmiş özel fiziksel koleksiyon ürünleri de bulunuyor.

Yapılan açıklamaya göre “Deysi” isimli eşofman takımı ve ikonikleşmiş Superstar ayakkabılar 200 adetle sınırlı bir şekilde üretilmiş.

Doodles projesi, Scott “Burnt Toast” Martin tarafından oluşturulan ve 10.000 profil resmi içeren Ethereum tabanlı bir NFT koleksiyonudur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!