Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Airdrop Dağıtan Kripto Para Projesi Listelendiğinde 1 Milyar Doları Geçebilir!

Kısa süre önce airdrop detaylarını paylaşan Starknet’in yerel token’ı STRK, verilere göre 1 milyar doların üzerinde bir değerle piyasaya giriş yapabilir.

Merakla beklenen Starknet 14 Şubat günü yaptığı duyuruda, 1,3 milyon cüzdana 1,3 milyon cüzdana 700 milyon adetten fazla STRK dağıtılacağını açıklamıştı.

Merkeziyetsiz borsa Aevo’nun lansman öncesi vadeli işlemlerine göre STRK, piyasaya 1 milyar dolar üzerinde bir değerle görkemli bir giriş yapacak. Aevo’daki güncel veriler, STRK için 1,82 dolarlık bir fiyatı işaret ederken bu doğrultuda başlangıçtaki piyasa değerinin 1,3 milyar dolar olması bekleniyor.

Starknet tarafından topluluğa dağıtılacak 728 milyon tokenlık airdrop, toplam arzın yaklaşık %7’sini temsil ediyor. Dolayısıyla, 1,8 dolarlık lansman öncesi fiyat, 18 milyar doların üzerinde tamamen seyreltilmiş bir piyasa değeri (FDV) anlamına geliyor.

Aevo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Julian Koh konu hakkında CoinDesk’e yaptığı açıklamada, bu denli hacimli bir başlangıca karşı heyecanını gizleyemedi:

En iyi bilinen ZK zinciri olduğu için piyasa açıkça Starknet konusunda son derece heyecanlı.

STRK airdrop’u 20 Şubat günü gerçekleşecek ve muhtemelen aynı gün borsa listelemeleri geçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!