Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Airdrop’tan Nasıl Para Kazanılır: Bu 10 Uzman Cüzdanın İşlemleri Yanıt Olabilir!

Airdrop konusunda büyük başarı yakalamış 10 farklı cüzdan, yatırımcılara yol gösteriyor.

Kısa süre önce sonuçları açıklanan ZKsync airdrop’u birçok yatırımcı için hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Fakat 10 kripto para cüzdanı, şimdiye kadar dağıtılan birçok önemli airdrop’tan yüksek kazanç elde etmeyi başararak dikkatleri üzerine topladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan veriler, başarılı airdrop yatırımcılarının işlemlerini gözler önüne serdi.

Söz konusu verilerde 10 başarılı yatırımcının, ZKsync airdrop dağıtımından maksimum hak kazandığı ve aynı yatırımcıların Optimism (OP) ve Arbitrum (ARB) airdrop dağıtımından da yüksek alımlar yaptığını ortaya koydu.

ZKsync’den tam puan aldılar

Bu cüzdanların her biri ZKsync airdrop’undan maksimum hak olan 100 bin ZK almayı başardı. Bununla birlikte Arbitrum airdrop’undan cüzdan başına ortalama 8 bin ARB kazandılar.

Optimism airdrop’u için de benzer bir başarı yakalayan cüzdanlar, maksimum ödül olan 17 bin OP ile yüksek kazançlar elde ettiler.

Lookonchain, airdrop’tan kazanç sağlamak isteyen kullanıcıların bu 10 cüzdanı yakından takip etmesi gerektiğini vurguladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!