Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alibaba Kullanıcılarına Bitcoin Dağıtmaya Başladı

Bir kripto para şirketi olan Lolli, dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden Alibaba ile ortaklık kurdu.

Alibaba kullanıcıları bundan böyle Alibaba’da yaptıkları ticaretler karşılığında ödül olarak Bitcoin alabilecekler.

Alibaba’da Bitcoin

Şu anda bazı uygulamaları kullanarak hem İnternet’ten alışveriş yapıp hem de bunun karşılığında küçük ödüller almak mümkün. Bu uygulamalardan biri olan Lolli, İnternet üzerinden alışveriş yapan kullanıcılarına küçük miktarlarda Bitcoinler dağıtıyor.

Coindesk tarafından paylaşılan bilgilere göre Lolli, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Alibaba’yla birlikte çalışmaya başladı. Alibaba kullanıcıları artık aynı anda Lolli’yi de kullanıp Alibaba’dan alışveriş yaparken Bitcoin kazanabilecekler. Binance CEO’su Changpeng Zhao, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide dünyanın en büyük e-ticaret platformunun BTC’yi entegre ettiğini söyleyerek bu ortaklığın önemini vurguladı.

Lolli tarafından yapılan açıklamalara göre bu özellik şimdilik sadece ABD’deki Alibaba kullanıcıları için geçerli olacak. Ancak Lolli CEO’su Alex Adelman, zamanla diğer ülkelerin de desteklenebileceğini belirtiyor:

Alibaba’yla kurduğumuz bu ortaklık sayesinde dünyanın en büyük iki ekonomisi ABD ve Çin’i hem Bitcoin hem de e-ticaret ile birbirine bağlamış oluyoruz. Bu ortaklığımızdan şu anda sadece ABD’deki kullanıcılar faydalanabiliyorlar ancak bu hizmeti zamanla diğer ülkelere de götürmek istiyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment