Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alistair Milne: Sıradaki FOMO Her Zamankinden Daha Büyük Olacak!

Ünlü yatırımcı ve girişimci Alistair Milne, 19 Ocak tarihinde Twitter üzerinden yayınladığı gönderisinde, sıradaki kripto para boğa koşusunun hangi halka açık blockchain ağlarının hayatta kalıp kalmayacağını belirleyeceğini vurguladı.

Twitter üzerinde oldukça popüler olan Milne, Bitcoin’in yeni boğa koşusu ile elde edeceği en yüksek seviyelerin, 2017 yılında elde edilenlerden çok daha yüksek olacağını vurguladı. İnsanların duygu ve düşüncelerinin, bakış açılarının değişmesinin zaman alacağını belirten Milne, 30-50 milyon insanın kripto para birimine sahip olmasının endüstrinin zirvesi olmadığını açıkladı.

Bitcoin’in artık ana akım farkındalığına ulaştığını ve herkes tarafından bilindiğini ifade eden Milne, sıradaki FOMO’nun her zamankinden çok daha büyük olacağını belirtti ve buna ek olarak kurumsal paranın sektöre katkı sağlamasına yönelik elde edilen gelişmelerin de işin cabası olduğunu ifade etti.

Bunun yanı sıra Phil isimli bir kullanıcının ”daha fazla Bitcoin aldın mı?” sorusuna da ”evet” şeklinde yanıt veren Milne, piyasadan oldukça umutlu gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment