Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Almanya’nın En Büyük İkinci Bankası da Trend’e Katıldı: Kripto Hizmeti Sunacak

Almanya’nın en büyük ikinci bankası DZ Bank, dijital varlık saklama hizmetleri için İsviçreli merkezli kripto para şirketi Mateco ile iş birliğini duyurdu.

DZ Bank 23 Şubat tarihli bir basın bültenine göre dijital varlık saklama hizmetleri için İsviçreli dijital varlık saklama kuruluşu Mateco’nun Harmonize platformunu kullanacağını duyurdu.  DZ Bank’ın Şirket yetkilileri, iş birliğinin müşterilere sunulacak hizmetlerin yanı sıra yeni çözüm planları da oluşturulmasına ön ayak olacağını belirtti.

DZ yetkilisi Christopeit Nils konu hakkında yaptığı açıklamada, bu teknolojiyi kullanarak oluşturulabilecek ürünlerle müşterilerin dijital para birimleri ve merkeziyetsiz finansal (DeFi) araçlar konusundaki gereksinimlerini karşılayabilecek güvenilir ve hızlı büyüyen bir iş birliğinin yanı sıra sektör için cazip çözümler oluşturabileceklerine güvendiğini belirtti.

Metaco Satış Müdürü Craig Perrin ise DZ ile kurumsal anlamda yaptıkları iş birliklerinin Metaco ekibinde heyecan uyandırdığını ifade etti.

Şirket, teknoloji altyapılarının kurumsal müşterilerin dijital varlık ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandığını söyledi. Perrin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Metaco’yu Almanya’nın en büyük bankalarının ve borsalarının birinin güvendiği bir pazar lideri haline getirdiği için bu iş birliğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!