Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Almanya’nın En Büyük İkinci Borsasının Kripto Para Platformu, 4 Adet Kripto Para Birimini Listeleyeceğini Duyurdu!

Aralık ayının ilk haftalarında, Almanya’nın en büyük ikinci menkul kıymet borsası olan Börse Stuttgart‘ın fintech kuruluşu Sowa Labs‘ın, yeni bir kripto para platformu kuracağı haberini sizlerle paylaşmıştık.

Stuttgart yaptığı açıklamada yeni bir kripto para ticaret platformu oluşturmayı ve bunu Alman şirketlerden birisi olan solarisBank ile iş birliği içerisinde yapacağını duyurmuştu. Alman yetkililerden bankacılık lisansı alan ve bu sayede hizmetlerini bir üst seviyeye çıkarmayı başaran solarisBank, kripto para ticaret platformu kurma konusunda Boerse Stuttgart’a hayati destek sağlayacak.

BISON App tarafından 18 Aralık tarihinde yapılan yeni duyuruda, söz konusu platformun 2019 yılının Ocak ayında özel beta test aşamasına geçeceği ve platformun yakında piyasaya çıkabileceği duyuruldu.

Platform bunun yanı sıra başlangıç olarak Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve XRP ile işlemlere başlayacağını ve daha sonra bu kripto para birimlerin ek koin’ler de eklenebileceğini duyurdu. Nisan ayında ilk olarak duyurulan BISON App, özellikle kullanıcılara işlem ücreti olmadan transfer yapmayı mümkün kılan ABD’li rakibi Robinhood’u geçmek için yapıldığı yönünde söylentiler ile anılmıştı. Platformun böylesine büyük bir destekçiye sahip olması da, hem kripto para birimleri hem de Avrupa piyasası için oldukça önemli.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment