Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Almanya’nın Önde Gelen Borsası Kripto Para Sektörüne Giriyor

Almanya’nın en büyük ikinci borsası olan Boerse Stuttgart, yeni bir kripto para platformu oluşturacağını duyurdu.

Almanya’da Yeni Platform

Boerse Stuttgart geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak yeni bir kripto para ticaret platformu oluşturmayı planladığını açıkladı.

Boerse Stuttgart, bu planı doğrultusunda yine Almanya’daki şirketlerden olan solarisBank ile işbirliği yapacak. Almanya’daki yetkililerden bankacılık lisansı almayı başaran ve böylece hizmetlerini bir üst seviyeye çıkartan solarisBank, Boerse Stuttgart’a özellikle altyapı konusunda destek sağlayacak.

Boerse Stuttgart’ın CEO’su olan Alexander Hoptner, solarisBank’in bu yeni kripto para ticaret platformuna büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor:

“SolarisBank, bankacılık ve teknoloji alanındaki tecrübeleri sayesinde bize büyük katkı sağlayacak.”

Boerse Stuttgart, bu yeni kripto para ticaret platformunda en azından başlangıç aşamasında yalnızca belli başlı koinlere yer vermeyi düşünüyor. Bunlar arasında Bitcoin ve Ether gibi koinler var.

Boerse Stuttgart bunun yanı sıra bir ICO platformu üstünde de çalışıyor. CoinDesk gibi kaynaklara göre şirket bu ICO platformunun gelişimini tamamladıktan sonra platforma daha fazla koin ekleyecek.

Bu yeni kripto para platformunda alım-satım yapmak için katı kriterlere uyum sağlamak gerekmiyor. Böylece hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar bu platformda ticaret yapabilecekler.

Şirket geliştirmeyi planladığı bu yeni kripto para platformu için yerel yetkililerden lisans almayı da düşünüyor. Yeni bir şirket olmayan ve halihazırda finans alanında faaliyet gösteren Boerse Stuttgart, bu özelliklerini kullanarak lisans sürecini hızlı bir şekilde tamamlamak istiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment