Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koinlerin Rallisi, ONT ile Devam Ediyor: Yüzde 25 Artış

Son günlerde yavaş yavaş toparlanma emareleri göstermeye başlayan alt koin piyasası, bugün de piyasaların iyi durumu ile birlikte, yine güzel günlerden birisini yaşıyor.

Binance Coin ve Litecoin’in başlattığı ralli daha sonra Enjincoin ile devam ederken, son olarak dün Tezos’un yaşadığı yükseliş, yatırımcıların bir kısmını memnun etmişti.

Kripto para piyasalarında bugünün yıldızı ise hiç şüphesiz Ontology oldu. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 25’e varan bir yükseliş yaşayan ONT, yakaladığı bu artış ile birlikte NEO’yu da Coin Market Cap listesinde geride bırakarak 17. sıraya yükselmeyi başardı.

Yakaladığı yüzde 25’e varan artış ile yatırımcısını memnun eden ONT, şu anda 1,36 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in de 4100 dolara doğru tırmandığı günlerde, BTC’ye karşı da değerini arttırmayı başaran ONT; yine basın saatine göre yüzde 22’ye yakın bir artışla, 33500 Satoshi’den işlem görüyor.

Piyasada Bitcoin dominasyonunun azalmaya başlaması ve paranın az da olsa alt koinlere geçiyor oluşunun, bu günlük yüksek artışlarda büyük rol oynadığı ifade ediliyor.

Bu arada, dünün yıldızı olan kripto para Tezos da, bugün yaşadığı ivmeyi sürdürmeyi başarmış durumda. Basın saatine göre yine yüzde 20’ye yakın artan XTZ, şu anda 0,7 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Bakalım bu iki kripto para, son dönemde yakaladıkları ivmeyi devam ettirip daha da yüksek seviyelere çıkmayı başarabilecek mi, yoksa sert bir düzeltme mi yaşayacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment