Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinası Vites Artırdı: 1 Günde 10 Milyonluk Dolarlık DeFi Coin’i Aldı!

Bir kripto para balinası kısa süre içerisinde yaptığı yüklü alımla dikkatleri üzerine topladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir balina, 1 gün içerisinde yaptığı Aave (AAVE) alımıyla dikkat çekti.

Veriler söz konusu balinanın 10,4 milyon dolar değerinde 4.000 Ethereum harcayıp karşılığında 77.270 AAVE aldığını gözler önüne serdi. Balinanın AAVE alım maliyeti 135 dolar olarak kayıtlara geçti.

İşlemi yapan adres ise “0xa923b13270f8622b5d5960634200dc4302b7611e” oldu. Balinanın merkeziyetsiz finans projesi (DeFi) Aave özelinde yaptığı alımlar, bu alandaki yükseliş beklentisini bariz bir şekilde ortaya koydu.

AAVE fiyatını harekete geçirebilir

Bu tür yüklü alımlar, özellikle büyük miktarda sermaye hareketi olduğunda, piyasada genellikle dikkatleri üzerine çeker ve yatırımcıların belirli bir varlığa olan ilgisini artırır.

AAVE, merkeziyetsiz finans (DeFi) projeleri arasında önemli bir yere sahip ve bu balina hareketi, piyasada bu alanda bir yükseliş beklentisi olduğunu gösteriyor.

Büyük oyuncuların bu tür alımlar yapması, genellikle piyasadaki diğer yatırımcıları da harekete geçirir ve bu durum, AAVE gibi varlıkların fiyatlarında ani yükselişlere yol açabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen AAVE, yazım esnasında 137 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!