Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin BlackRock’ın İş Birliği Yaptığı Proje ile Ortaklık Kurdu, Yüzde 40 Arttı!

Gerçek dünya varlıklarına odaklanan katman-1 blockchain’i Mantra (OM), Ondo Finance ile ortaklık kurması ile yükselişe geçti.

MANTRA 31 Mayıs tarihinde, Ondo’nun USDY’si tarafından desteklenen off-chain ürünü gerçek dünya varlıkları staking programını tanıttı. O tarihten bu yana OM fiyatı büyük bir yükseliş performansı gösteriyor.

Söz konusu ortaklığın duyurulması ile birlikte OM, staking miktarında %30’luk bir yükseliş gördü. Bu yükselişe paralel olarak fiyatta da artışlar meydana geldi. CoinGecko verilerine göre 0,87 dolardan işlem gören OM’de, mevcut durumda 200 milyondan fazla token stake edilmiş durumda bulunuyor.

Yeni duyurulan staking kapsamında OM yatırımcıları, Mantra Chain’in ana ağı lansmanı yapılana kadar normalden %35 gibi daha fazla bonus kazanabiliyorlar.

CoinGecko verilerine göre OM fiyatı söz konusu duyurunun ardından staking edilen miktarda yaşanan talep ile birlikte artış yaşandı. Duyurunun yapıldığı 31 Mayıs tarihinde 0,679 dolar seviyelerinde bulunan OM, %40 yükseliş ile 0,947 dolara kadar erişti.

Ondo Finance Nisan ayında, Circle tarafından ihraç edilen USDC ile BlackRock’ın BUIDL token’ı arasında anlık olarak takas yapmayı sağlayan aracını test etmeye başlamasıyla büyük bir yükseliş yaşamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!