Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Boğası Kapıda Mı: Deneyimli İsimler Piyasayı Yorumladı!

Kripto para yatırımcıları altcoinler özelinde bir patlama beklerken analistler güncel durumu yorumladı.

ABD’nin spot Ethereum ETF onayının ardından gözler altcoin piyasasına çevrildi. Özellikle meme coinler son günlerde önemli yükselişler kaydederek direnç seviyelerine yaklaştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan “Trader Tardigrade” isimli kripto para analisti, total2 verisindeki Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonuna işaret ederek birkaç hafta içerisinde kırılma yaşanabileceğini vurguladı:

Total2 bu Ters Baş ve Omuz Formasyonunu kırarsa altcoin piyasası 3 kat artacaktır. Artık sağ omuzun sonuna geldik. Bu kalıba göre birkaç hafta içinde kırılma yaşanması bekleniyor.

Popüler analist Michaël van de Poppe kısa süre önce yaptığı bir X paylaşımında, altcoin piyasasının yeni zirve yolcuğuna başlamadan önce biraz daha konsolide olabileceğini söyledi:

Tüm zamanların en yüksek seviyesinin temiz bir şekilde kırılmasından önce muhtemelen biraz daha konsolidasyon yaşanabilir. Bu döngüde toplam piyasa değerinin 15 trilyon dolara çıkacağını göreceğim.

X üzerinde 120 bin takipçisi olan analist @el_crypto_prof ise altcoin yatırımcılarını sabırlı olmaya davet ederken büyük yükselişin çok yakında başlayabileceğine dair bir grafik paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!