Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Ekibi Yine Sattı: Fiyat Her Defasında Olduğu Gibi Hızlı Düşüyor!

Son günlerin popüler meme coin projesinin ekibi, borsa transferleriyle endişe yarattı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Turbo (TURBO) ekibi tekrardan borsa transferlerine başladı. Güncel veriler ekip cüzdanlarının 16 Ekim günü Binance ve OKX’e 9,53 milyon dolar değerinde 810 milyon TURBO yatırdığını gözler önüne serdi.

Ekip 5 Haziran’dan bu yana borsalara 1,5 milyar TURBO (17,65 milyon dolar) yatırdı ve istisnasız her satışın ardından fiyatta düşüş görüldü.

Bu durum, yatırımcılar tarafından “ekibin stratejik satış yaparak fiyatı baskıladığı” şeklinde yorumlandı. Özellikle son transferlerin ardından fiyatın hızla düşmesi, yatırımcı güvenini sarsabilecek bir unsur olarak değerlendirildi.

Bazı analistler, bu tür hareketlerin proje ekibi tarafından fon yaratma ya da geliştirme süreçleri için bir strateji olarak kullanıldığını savundu. Ancak istisnasız her satış sonrası fiyatın düşmesi, projenin geleceğine dair şüpheleri artırıyor.

Ekibin, daha şeffaf bir iletişim stratejisi benimsemesi gerektiği görüşü yaygın olarak dile getiriliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %12 düşüş yaşayan TURBO, yazım esnasında 0,01085 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!