Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Ekibinin Binance Transferi ile Gelen Yüklü Alımlar Fiyatı Yine Yükseltti!

Storj (STORJ) fiyatındaki yükselişe paralel olarak balinaların yaptığı milyonlarca dolarlık işlem on-chain radarlarına takıldı.

Kripto para piyasasının köklü altcoinlerinden STORJ, son 1 haftada %60 civarında yükseldi. Fakat bu yükselişin %20’lik kısmı sadece 1 günde, 17 Aralık tarihinde gerçekleşti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 17 Aralık günü yaşanan yükselişlere paralel olarak harekete geçen 2 farklı balina cüzdanı, kripto para borsaları Binance ve OKX aracılığıyla 23,7 milyon dolar değerinde 23 milyon STORJ satın aldı.

Lookonchain söz konusu 2 cüzdanın yükselişi tetiklemiş olabileceğini veya yükselişlerle dolaylı yoldan bir bağlantılarının olabileceğini öne sürdü.

Habere konu olan cüzdanlardan “0x5Db5e” isim olanda sadece STORJ bulunurken “0x9738” isimli diğer cüzdanda STORJ bakiyesine ek olarak 70 bin dolar Tether (USDT) ve 25 bin dolar Aave (AAVE) bulunuyor.

Storj ekibine ait cüzdan, fiyat yükseldikten sonra kripto borsası Binance’e 2,5 milyon STORJ göndermişti.

CoinGecko verilerine göre 17 Aralık günü %20 yükseliş sergileyen STORJ, 0,92 dolar seviyesinden 1,11 dolara ulaştı. STORJ yazım esnasında 1,02 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!