Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Fiyatı 50 Milyon Dolarlık Yatırım Açıklamasıyla Yüzde 50 Yükseldi

Web3 müzik platformu Tune.FM, Çarşamba günü Global Emerging Markets (GEM) Group’tan 50 milyon dolar yatırım taahhüdü aldığını duyurdu.

Tune.FM, Hedera Hashgraph blockchain’i üzerine kurulu merkeziyetsiz bir müzik akış projesi olarak tanımlanıyor ve sanatçıların eserlerinden daha fazla telif ücreti kazanmalarını sağlamayı hedefliyor.

Platform, kendi token’ı JAM ile “mikro telif akış ödemeleri ve dijital müzik koleksiyonları” sunarak, müzik endüstrisinde yeni bir gelir modeli oluşturuyor.

Altcoin fiyatı yükseldi

Tune.FM, sanatçıların JAM token’ı kullanarak müziklerini tanıtabileceğini ve dinleyicilerin bu süreçte JAM kazanarak yeni müzikleri keşfedebileceğini belirtti. Yeni yatırım, kullanıcı kitlesini büyütmeye, token promosyonlarına, pazarlama, geliştirme ve yeni ürün projelerine yönelik kullanılacak.

Yakında Mac ve Windows için masaüstü uygulamalarını başlatacaklarını açıklayan Tune.FM ekibi, bu uygulamaların mevcut Apple App Store ve Google Play Store mobil uygulamalarını tamamlayacağını söyledi.

Tune.FM, Ocak 2024’te alternatif yatırım grubu LDA Capital’den 20 milyon dolar yatırım aldığını duyurmuştu. Platform ayrıca Animoca Brands, HBAR Foundation ve Broad Street Angels’tan da yatırım aldı.

CoinGecko verilerine göre JAM fiyatı, 50 milyon dolarlık yatırım haberiyle yükselişe geçti. JAM, 0,000074 dolardan yaklaşık yüzde 50’lik artışla 0,00011 dolara yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!