Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Geliştiricisi Tedirgin Etti: En Büyük 6. Cüzdandan Binance’e Yüklü Transfer!

Blokzinciri tabanlı domain hizmet sağlayıcısı Ethereum Name Services’in (ENS) geliştiricisi ve en büyük altıncı balinası transfer işlemlerine devam ediyor.

ENS’nin geliştiricisi ve en büyük altıncısı balinası bir haftada yaklaşık 3,5 milyon dolar değerinde transfer gerçekleştirdi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son olarak 29 Kasım günü harekete geçen “nick.eth” isimli balina, kripto para borsası Binance’e 1,71 milyon dolar değerinde 200 bin ENS gönderdi.

Balinanın bu transfer olası bir satış öncesi hazırlık işlemi olarak yorumlandı. Aynı balina 20 Kasım tarihinde yine Binance’e 200 bin ENS göndermişti. Geliştirici tarafından satış yönlü yapılan bu transferler yatırımcılar arasında ciddi bir tedirginlik yarattı.

Nick.eth’nin cüzdanında halihazırda 13 milyon dolar değerinde 1,53 milyon adet ENS bulunuyor ve bu varlıklar onu en büyük altıncı ENS balinası yapıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen ENS, yazım esnasında 8,51 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!