Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Kurucusu Yaptığı Yüklü Satış ile Fiyatta Düşüşe Sebep Oldu!

Merkeziyetsiz finans (DeFi)protokolü 1inch’in (1INCH) kurucusu Anton Bukov, bir altcoin özelinde yaptığı milyon dolarlık satışla dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 25 Ocak günü harekete geçen Anton Bukov, blokzinciri tabanlı oyun platformu Illuvium’da (ILV) 1,1 milyon dolarlık satış yaptı.

Öncelikle 1,86 milyon dolar değerinde 25.186 ILV’nin kilidini açan Anton Bukov, ardından bu varlıkların 15.186 adetini 1inch platformu üzerinden 1,1 milyon USDC Coin’e (USDC) çevirdi. Bukov’un satışları ortalama 73,36 dolarlık fiyattan gerçekleşti.

Kurucunun cüzdanında halen daha yaklaşık 700 bin dolar değerinde ILV bulunuyor. Buna ek olarak aynı cüzdanda 1,3 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) yer alıyor. Anton Bukov, satışlara ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Satışlar ILV fiyatı üzerinde negatif bir etki yarattı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5 değer kaybeden ILV, 77,84 dolardan 71,56 dolara kadar geriledi. ILV yazım esnasında 71,97 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!